Naše restaurace nedávno zažila nevšední zážitek, když se stala součástí televizního pořadu s populárním kuchařem Zdeňkem Pohlreichem. Bohužel, přes všechnu naší snahu jsme zápas prohráli. I tak však máme z této zkušenosti mnoho pozitivního a rádi bychom se s vámi o něj podělili. Soutěž byla náročná, ale náš tým se do ní pustili s nadšením a snažili se připravit co nejlepší jídla. Zdeňek Pohlreich naši kuchyň pochválil za čerstvé suroviny a skvělou chuť, ale nakonec bylo rozhodnuto, že lepší bylo jídlo z restaurace Dock House. I když jsme soutěž nevyhráli, jsme hrdí na to, že jsme se mohli představit v televizi a ukázat naše gastronomické schopnosti širší veřejnosti. Naše restaurace se však neobjevila pouze v televizi. Byla také zmíněna v Kudy, foodie?, Gastromapě Lukáše Hejlíka a časopise Respekt. Tento úspěch nás velmi potěšil a děkujeme všem našim zákazníkům, kteří nás podporují. Navíc, náš šéfkuchař Jakub Parus byl hostem populárního podcastu Chef Arena. V rozhovoru se podělil o své zkušenosti z kuchyně, o tom, jaké jsou jeho oblíbené suroviny a jaký má přístup k vaření. Celkově jsme velmi spokojeni s tím, jaké úspěchy jsme v poslední době dosáhli. Rádi bychom se však i nadále zlepšovali a poskytovali našim zákazníkům to nejlepší gastronomické zážitky. Děkujeme všem za podporu a těšíme se na vaši návštěvu v naší restauraci.
Dočíst se o nás můžete také na Nově, Nymburském deníku nebo idnes.
Lukáš Hejlík miluje Česko. S divadlem je na cestách už dvacet let a projel s ním všechny české luhy i moravské háje. A zvlášť poslední roky sleduje, jak se naše země posouvá a dotahuje trendy, za kterými jsme dlouho museli jezdit do zahraničí. V tomto díle navštívil Poděbrady, kde jsme se objevili s naším Kioskem na Oboře a již bohužel zaniklým projektem Streetfood.